top of page

Esiintymisen eri muodot

Filianna tarjoaa kuorolaiselleen paljon muutakin esiintymistoimintaa, kuin yhden ison konsertin kaudessa. Päätapahtuma tarjoaa kauteen hyvän kiintopisteen ja muu esiintyminen sen rinnalla on yhtä tärkeää ja palkitsevaa. 

FILIANNAN PIENRYHMÄT

Yhden suuren kuoron lisäksi esiinnymme myös pienryhmissä. Tämä tuo myös kuorolaisille mukavaa vaihtelua ja mahdollistaa monipuolisempaa oppimista. Kokoonpanoja on kvartetista jopa reilun kymmenen hengen ryhmiin. Erilaisten pienryhmien muodostaminen toi myös mahdollisuuden harjoitella korona-aikana, kokoontumisrajoitteiden puitteissa. Kautta kuoron historian erikokoisin kokoonpanoin esiintyminen on tuonut joustavuutta kuoron toimintaan ja lisännyt erilaisten tempauksien toteutumista.

Kuoromme käy ajoittain avustamassa jumalanpalveluksissa. Muun muassa Marianpäivänä olemme olleet usein Ristinkirkossa. Nämä tilaisuudet antavat  oman syvyytensä kuoroharrastukseen.

PALVELUTALO- JA KIRKKOESIINTYMISET

ok-Palvelutalokeikan osallistujia 2019.jpg
Palvelutalokeikan osallistujia 2019

Kuoro on saanut Lahden kaupungilta avustuksia ja esiintynyt kiitokseksi mm. palvelutaloissa, sairaaloissa ja vappuaamuina kaupungintalon portailla. Nämä keikat ovat  antaneet paljon meille laulajille. On ollut esimerkiksi palvelutaloissa koskettavaa havaita, kuinka vaikeasti muistisairaatkin intoutuvat laulamaan mukana ja muistavat ulkoa laulujen sanat.

ok-Palvelutalokeikka 2019.jpg
Palvelutalossa esiintymässä 2019

YHTEISLAULUTAPAHTUMA  "ARKIHUOLESI KAIKKI HEITÄ"

ok-1 Arkihuolesi kaikki heitä -mainos.png

Yhteislaulutilaisuuden mainosjuliste 2011

Kuorolla on perinteinen, lähes jokavuotinen Arkihuolesi kaikki heitä – tunnelmallinen yhteislaulutapahtuma, jossa on laulujen ja yhdessäolon lisäksi buffetpöydässä kahvia ja maittavia leivonnaisia runsaasti tarjolla. Tilaisuudessa on  mahdollista ostaa kotiin vietäväksi leivonnaisia ja käsitöitä sekä osallistua arpajaisiin. 

Tästä tapahtumasta saamme kiittää entistä kuorolaista, Anneli Nousiaista, joka oli idean äiti.

bottom of page